Behöver ni hjälp i eran BRF?

Behöver ni hjälp i eran bostadsrättsförening med underhållsplaner, upphandlingar eller bygglov?

På Arqly finns ett brett spektra av kompetenser inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Vi tillför specialistkunskap till små och stora projekt, längs hela vägen eller vid utvalda etapper.

Vi gör allt från att hjälpa dig med bygglovshandlingar och gårdsplanering till att ta helhetsansvar för underhållsplaner eller upphandling och besiktning av ert stambyte. Oavsett om du behöver rådgivning inom byggnadskonstruktion eller en trygg partner som driver hela projektet år er, kan ni vända er till oss på Arqly.

 

Oavsett var ni finns, kan vi hjälpa just er BRF att förverkliga er idé. Våra kontor och medarbetare finns i Norrköping, Linköping, Nyköping, Stockholm, Ludvika, Borlänge och Västervik, men vi stannar inte där. Vi finns där du behöver oss. Vårt avtryck hittar du i hela landet. I nytänkande stadskvarter, lummiga parker och inspirerande rum.

Exempel på tjänster vi kan erbjuda er BRF:

  • Bygglovshandlingar
  • Underhållsplaner
  • Kalkyler
  • Upphandling av ombyggnadsprojekt som Balkongbyten, Takbyten mm
  • Bygg- och Projektledning
  • Energieffektivisering
  • Besiktning

 

Hör av dig på info@arqly.se för mer info!

Val av entreprenadform

Entreprenader Det finns två huvudtyper av entreprenadformer i Sverige – Totalentreprenad och Utförandeentreprenad. Dessa kan också kombineras och ha olika ansvarsfördelning mellan beställare och entreprenad.

Läs mer

Koncernen växer!

ED Gruppen förvärvar Norrköpingsföretagen SEFAB samt ER Maskinuthyrning. – Att ED-koncernen som Arqly är en del av växer inom entreprenad ser vi mycket positivt på.

Läs mer

Projekt åt Katolska Kyrkan

På Bygg-och Projektledning har vi återkommande uppdrag åt Katolska Kyrkan. Sverige har idag 44 församlingar spridda över landet. Arqly med Fredrik Ideborg i spetsen är

Läs mer