Arqlys kontor i Norrköping flyttar till nya lokaler!

Vi flyttar till nya lokaler i början av mars! Vi flyttar in på Sjötullsgatan 9 med utsikt över Strömmen och Inre Hamnen. Vårt kontor blir beläget i en tullhusbyggnad från 1800-talet.

Fastigheten ligger i hamnområdet, strax öster om Norrköping centrum. Här möts näringsliv och offentlig sektor med varandra, vilket ger platsen en strategisk position för möten och samarbeten. Samtidigt erbjuder närheten till Norrköpings Centralstation goda kommunikationsmöjligheter.

Söderstaden blir vår hyresvärd och vi alla på Arqly är superglada över att få utvecklas vidare i detta unika hus. Varmt välkommen in till oss om du behöver hjälp i ett projekt, eller om du vill se hur våra lokaler ser ut efter ombyggnationen!

Koncernen växer!

ED Gruppen förvärvar Norrköpingsföretagen SEFAB samt ER Maskinuthyrning. – Att ED-koncernen som Arqly är en del av växer inom entreprenad ser vi mycket positivt på.

Läs mer

Projekt åt Katolska Kyrkan

På Bygg-och Projektledning har vi återkommande uppdrag åt Katolska Kyrkan. Sverige har idag 44 församlingar spridda över landet. Arqly med Fredrik Ideborg i spetsen är

Läs mer