Arqly växer | Stockholm

Den 8 April välkomnar vi Göran Eriksson till Arqlys kontor på Södermalm i Stockholm. I och med detta är vi nu 9 kollegor på plats, med alla våra affärsområden representerade; arkitekter, konstruktörer och bygg- och projektledare. I skrivande stund planerar vi för fullt hur vi ska få plats med ännu fler framtida nya kollegor som vill hjälpa oss att bygga Arqly vidare.

Göran kommer senast från konsultföretaget Ramboll och har samlat över 40 års erfarenhet av branschen. Göran har de senaste 20 åren haft projektledning som huvudsyssla och han kliver in med många väl genomförda projekt i bagaget. Göran har flerårig erfarenhet som enhetschef och ett brett kontaktnät. Vi är väldigt glada över att Göran kommer och stärker upp bygg- och projektledningsenheten i Stockholm.

– Självklart bli man glad när tidigare kollegor till mig hör av sig och nu vill vara med och forma Arqlys framtid. Att Stockholm är en tillväxtmarknad för Arqly råder inga tvivel om och att Göran nu med sina erfarenheter kommer bli en del av den resan, ser jag som mycket positivt för Arqlys alla nuvarande och framtida intressenter säger Fredrich Strand, VD Arqly

Förutom att erbjuda de vanliga tjänsterna sitter vi i Stockholm också på en hel del specialkompetens. Exempelvis är vi inom bygg- och projektledning certifierade inom entreprenadbesiktningar. Vi är även certifierade enligt KA-PBL och inom arkitektur har vi en certifierad sakkunnig inom tillgänglighet. Vidare på plats har vi även en rutinerad landskapsprojektör.

Förutom den kompetens och erfarenhet vi har på plats så kan vi givetvis erbjuda hela vårt övriga tjänsteutbud. Det kan handla om exempelvis inredning, energioptimering, klimatdeklarationer och mycket mer! På Arqly jobbar vi nära varandra, ortsöverskridande, för att säkerställa att vår samlade kompetens kommer till sin rätt i de projekt vi får förtroendet att vara delaktiga i.

Göran Eriksson, bygg- och projektledare på Arqly

Val av entreprenadform

Entreprenader Det finns två huvudtyper av entreprenadformer i Sverige – Totalentreprenad och Utförandeentreprenad. Dessa kan också kombineras och ha olika ansvarsfördelning mellan beställare och entreprenad.

Läs mer

Koncernen växer!

ED Gruppen förvärvar Norrköpingsföretagen SEFAB samt ER Maskinuthyrning. – Att ED-koncernen som Arqly är en del av växer inom entreprenad ser vi mycket positivt på.

Läs mer

Projekt åt Katolska Kyrkan

På Bygg-och Projektledning har vi återkommande uppdrag åt Katolska Kyrkan. Sverige har idag 44 församlingar spridda över landet. Arqly med Fredrik Ideborg i spetsen är

Läs mer