Dalarnas Försäkringsbolag Mora

Till våra kunder – Arqly Sverige AB

Arqly Sverige AB är nu registrerat och är det nya namnet för Developing Design Sweden AB, A2H Byggteknik AB, Arkitektgruppen GKAK AB, Byggkoordinator GKAK Dalarna AB och Byggkoordinator i Norrköping AB.

 

Arqly Sverige AB tar över allt ansvar gällande kontrakt, avtal mm utfärdade i ovan nämnda bolag. I samband med namnbytet har vi tidigare genomfört fusioner.

 

Vi är fortfarande samma gäng och vi ser fram emot att göra denna resa tillsammans med er. Varmt välkommen med dina frågor och funderingar!

 

Med vänlig hälsning
Cecilia Aldén, VD
Arqly Sverige AB
cecilia.alden@arqly.se
0707-84 26 06

Val av entreprenadform

Entreprenader Det finns två huvudtyper av entreprenadformer i Sverige – Totalentreprenad och Utförandeentreprenad. Dessa kan också kombineras och ha olika ansvarsfördelning mellan beställare och entreprenad.

Läs mer

Koncernen växer!

ED Gruppen förvärvar Norrköpingsföretagen SEFAB samt ER Maskinuthyrning. – Att ED-koncernen som Arqly är en del av växer inom entreprenad ser vi mycket positivt på.

Läs mer

Projekt åt Katolska Kyrkan

På Bygg-och Projektledning har vi återkommande uppdrag åt Katolska Kyrkan. Sverige har idag 44 församlingar spridda över landet. Arqly med Fredrik Ideborg i spetsen är

Läs mer