Arqly startar affärsområde Energi & Teknik!

Arqly anställer Lennie Forså och vi breddar då vårt tjänsteutbud med Energi och Teknik. Lennie har lång erfarenhet som projektledare inom energi- och VVS-projekt. Han har tidigare arbetat med om- och nybyggnationer av bland annat bostäder, skolor, vårdbyggnader och sportbyggnader. Lennie har arbetat mycket med rådgivning och kalkyler i tidiga skeden för att hitta rätt lösning med kostnadsdrivande effekt på investeringen, samt med hänsyn till kundens miljömål. 

”Det ska bli roligt att följa utvecklingen av vårt nya affärsområde med Lennie i spetsen. Lennie är en erfaren och ansvarsfull ledare och vi har ett stort förtroende för att han kommer att ta sig an sin nya roll på bästa sätt. Lennie kommer in och förstärker Arqly med ny kompetens och vi kan nu erbjuda ännu bättre miljömedvetna och hållbara helhetslösningar till våra kunder.” säger Fredrich Strand, VD på Arqly. 

Lennie är en meriterad ledare med öga för innovativa energilösningar. Han har arbetat mycket med energi- och driftoptimering för VS och vent, och har framför allt stor kompetens inom innovativa värmepumpslösningar. Lennie är med sin erfarenhet en god projektledare och rådgivare inom teknikgrenen Energi och VVS, där han kan ses som ett projektstöd med ett ansvarsfullt ledarskap som skapar lyckade projekt för alla intressenter sett ur ett helhetsperspektiv med gemensam målbild. 

Affärsområde Energi & Teknik kan nu erbjuda tjänster inom: 

  • Energioptimering 
  • Teknisk DD 
  • Projektering VS 
  • Projektering Vent 
  • Projektering El 
  • Driftoptimering 
  • Projektering Värmepumpar 
  • Fuktsakkunnig 
  • Miljöcertifiering av byggnader 

Arqly är din partner inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi inspirerande, vackra och smarta byggnader, hållbara för generationer. Vi som jobbar på Arqly är arkitekter, konstruktörer, projektledare och andra specialister. Tillsammans tillför vi våra individuella spetskompetenser till ditt projekt. Lyhörda för både din dröm och din verklighet skapar vi en samtid och framtid värd att längta till. 

Arqly har som vision att utvecklas med en kontinuerlig tillväxt de närmaste åren. Detta för att vara ett av de ledande konsultföretagen i våra verksamma regioner. I dagsläget finns vi i Norrköping, Linköping, Stockholm, Nyköping, Örebro, Ludvika, Borlänge och Västervik. Lennie är därmed ett starkt bidragande kort för vår och Arqlys framtida tillväxtsresa. 

För mer info, kontakta: 

Fredrich Strand
VD, Arqly
fredrich.strand@arqly.se
010-516 26 51 

Lennie Forså
Affärsområdeschef Energi & Teknik
lennie.forsa@arqly.se
010-516 26 69 

 

Inred med stil!

ARQLY INREDNING PRESENTERAR: Stilarter Att inreda efter sin personlighet är ett kreativt och givande sätt att skapa ett utrymme som verkligen känns som ditt eget.

Läs mer

Construction Management

Byggprojekt är komplexa och kräver mycket och varierad kompetens. För att göra det enklare, men ändå behålla kontrollen över projektet, kan byggherren använda sig av

Läs mer