Nytt affärsområde, ny ort och nya medarbetare!

Nu har Fredrich Strand och Marie Westerholm arbetat som VD och Affärschef för Arqly i några månader och vi passade på att ställa några frågor om hur läget är på Arqly!

 

Vad är viktigast för Arqly just nu?

Vi har alltid våra kunder i fokus, där vi ständigt vill utveckla vårt helhetskoncept för att ARQLY ska vara ett självklart val när du ska driva och genomföra ditt projekt. Exempel på det är att vi kommer utöka med ytterligare ett affärsområde inom Energi och Teknik. Vi arbetar vidare för att bli en stark nationell aktör och kommer under våren etablera oss på ytterligare orter, först ut 2023 är i Örebro. Vi arbetar lösningsfokuserat och utmanar branchen för att hitta rätt upplägg för våra kunder och just deras projekt.

 

Nytt affärsområde Energi och Teknik

Vi startar upp ett nytt affärsområde inom Energi och Teknik där vi framåt kommer kunna erbjuda tjänster inom el, vs och vent-projektering, energideklarationer, teknisk DD och klimatdeklarationer. Vi anställer Lennie Forså med lång erfarenhet som avdelningschef och projektledare inom VS och som kommer driva arbetet för att stärka affärsområdet. Tveka inte att höra av dig till oss om du har kompetens inom Energi och Teknik och vill vara med på ARQLY´s resa framåt.

 

Etablering i Örebro

Vi anställer Jörgen Hallin, en mycket erfaren Bygg- och Projektledare, KA och dessutom certifierad VVS-Besiktningsman och därmed etablerar vi oss i Örebro! Vi kommer såklart direkt även erbjuda Örebro samtliga helhetskoncept och tjänster som ARQLY idag erbjuder övriga orter.

 

Byggnadskonstruktion i Stockholm

Vi fortsätter även att stärka vårt affärsområde konstruktion i Stockholm och anställer John Abdalnour. Vi har erfarenhet av en mängd olika projekt, som komplexa ombyggnationer och tillbyggnationer, kulturmärkta byggnader och träbyggnader.

 

Hör av dig om du vill ha hjälp i ett projekt eller om du har idéer för hur vi kan utveckla vårt koncept för att ännu bättre möta just era unika behov!

 

Fredrich Strand
VD Arqly
010-516 26 51
fredrich.strand@arqly.se

Marie Westerholm
Affärschef Arqly
010-516 26 04
marie.westerholm@arqly.se

Val av entreprenadform

Entreprenader Det finns två huvudtyper av entreprenadformer i Sverige – Totalentreprenad och Utförandeentreprenad. Dessa kan också kombineras och ha olika ansvarsfördelning mellan beställare och entreprenad.

Läs mer