Martin porträtt

Arqly breddar sitt tjänsteutbud med spetskompetens inom el! 

Arqly anställer Martin Wass till kontoret i Norrköping och breddar då sitt tjänsteutbud med spetskompetens inom el. Martin startade karriären som elektriker och har lång erfarenhet som projektledare, kalkylator och som projektchef inom el. Han börjar hos oss i början av februari.

“Det här är vår början i satsningen på att ta in el-kompetens i företaget. I förlängningen vill vi även kunna erbjuda komplett EL-projektering till våra kunder“, säger Fredrich Strand, Affärsområdeschef Bygg – och Projektledning på Arqly.

Detta innebär att vi kommer kunna erbjuda tjänster inom el från utredningar, tidiga kalkyler, installationssamordning under projektets gång till besiktning. Vi breddar vår kompetens på avdelningen Bygg- och projektledning där vi tidigare har spetskompetens inom Bygg, Fukt, VVS, Kalkyl, KA PBL och Tillgänglighet.

“Jag ser fram emot en spännande resa, att få vara med och utveckla Arqly inom EL”, säger Martin Wass, specialist inom elkunskap på Arqly.

Arqly är din partner inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi inspirerande, vackra och smarta byggnader, hållbara för generationer. Vi som jobbar på Arqly är arkitekter, konstruktörer, projektledare och andra specialister. Tillsammans tillför vi våra individuella spetskompetenser till ditt projekt. Lyhörda för både din dröm och din verklighet skapar vi en samtid och framtid värd att längta till.

“Det här är ännu ett steg i vår förändringsresa där vi bland annat samlas under ett och samma namn, Arqly. Att kunna erbjuda helhetslösningar till de av våra kunder som så önskar” säger Cecilia Alden, VD för Arqly.

För mer info, kontakta: 

Cecilia Aldén 
VD
Arqly
010-516 26 06 
cecilia.alden@arqly.se  

Val av entreprenadform

Entreprenader Det finns två huvudtyper av entreprenadformer i Sverige – Totalentreprenad och Utförandeentreprenad. Dessa kan också kombineras och ha olika ansvarsfördelning mellan beställare och entreprenad.

Läs mer

Koncernen växer!

ED Gruppen förvärvar Norrköpingsföretagen SEFAB samt ER Maskinuthyrning. – Att ED-koncernen som Arqly är en del av växer inom entreprenad ser vi mycket positivt på.

Läs mer

Projekt åt Katolska Kyrkan

På Bygg-och Projektledning har vi återkommande uppdrag åt Katolska Kyrkan. Sverige har idag 44 församlingar spridda över landet. Arqly med Fredrik Ideborg i spetsen är

Läs mer