Martin porträtt

Arqly breddar sitt tjänsteutbud med spetskompetens inom el! 

Arqly anställer Martin Wass till kontoret i Norrköping och breddar då sitt tjänsteutbud med spetskompetens inom el. Martin startade karriären som elektriker och har lång erfarenhet som projektledare, kalkylator och som projektchef inom el. Han börjar hos oss i början av februari.

“Det här är vår början i satsningen på att ta in el-kompetens i företaget. I förlängningen vill vi även kunna erbjuda komplett EL-projektering till våra kunder“, säger Fredrich Strand, Affärsområdeschef Bygg – och Projektledning på Arqly.

Detta innebär att vi kommer kunna erbjuda tjänster inom el från utredningar, tidiga kalkyler, installationssamordning under projektets gång till besiktning. Vi breddar vår kompetens på avdelningen Bygg- och projektledning där vi tidigare har spetskompetens inom Bygg, Fukt, VVS, Kalkyl, KA PBL och Tillgänglighet.

“Jag ser fram emot en spännande resa, att få vara med och utveckla Arqly inom EL”, säger Martin Wass, specialist inom elkunskap på Arqly.

Arqly är din partner inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi inspirerande, vackra och smarta byggnader, hållbara för generationer. Vi som jobbar på Arqly är arkitekter, konstruktörer, projektledare och andra specialister. Tillsammans tillför vi våra individuella spetskompetenser till ditt projekt. Lyhörda för både din dröm och din verklighet skapar vi en samtid och framtid värd att längta till.

“Det här är ännu ett steg i vår förändringsresa där vi bland annat samlas under ett och samma namn, Arqly. Att kunna erbjuda helhetslösningar till de av våra kunder som så önskar” säger Cecilia Alden, VD för Arqly.

För mer info, kontakta: 

Cecilia Aldén 
VD
Arqly
010-516 26 06 
cecilia.alden@arqly.se  

Inred med stil!

ARQLY INREDNING PRESENTERAR: Stilarter Att inreda efter sin personlighet är ett kreativt och givande sätt att skapa ett utrymme som verkligen känns som ditt eget.

Läs mer

Construction Management

Byggprojekt är komplexa och kräver mycket och varierad kompetens. För att göra det enklare, men ändå behålla kontrollen över projektet, kan byggherren använda sig av

Läs mer