Arqly breddar sitt tjänsteutbud med Landskapsarkitektur i Dalarna!

Arqly anställer Sandra Rhodin till kontoret i Borlänge och breddar då sitt tjänsteutbud med Landskapsarkitektur i Dalarna. Sandra har lång erfarenhet som Landskapsarkitekt. Hon har tidigare arbetat med bostäder, skolor- och förskolor, växtgestaltning och leksäkerhet. Varmast om hjärtat ligger arbete kring utemiljöer för barn. 

 

“Det känns roligt och inspirerande att Sandra börjar hos oss på Arqly. Med Sandra förstärker vi vårt team. Sandra kommer att samarbeta med Arqlys medarbetare såväl lokalt som nationellt”, säger Julia Svärd, Affärsområdeschef Arkitektur på Arqly. 

 
“I och med rekryteringen av Sandra så erbjuder vi tjänsten landskapsarkitektur i Dalarna där vi sedan länge finns med arkitektur, inredningsarkitektur, bygg- och projektledning samt besiktning. Detta är ett led i vår tillväxtresa och vårt mål som är att vara en stark lokal aktör i Dalarna”, fortsätter Julia Svärd 

 

Arqly är din partner inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi inspirerande, vackra och smarta byggnader, hållbara för generationer. Vi som jobbar på Arqly är arkitekter, konstruktörer, projektledare och andra specialister. Tillsammans tillför vi våra individuella spetskompetenser till ditt projekt. Lyhörda för både din dröm och din verklighet skapar vi en samtid och framtid värd att längta till. 

 

För mer info, kontakta: 

Julia Svärd
Affärsområdeschef Arkitektur
Arqly
010-516 26 12
julia.svard@arqly.se 

Bygga bostäder

Vi på Arqly har stor erfarenhet av att arbeta med bostadsprojekt. Under de senaste åren har vi blivit extra duktiga på att få byggstart på

Läs mer