Arqly breddar sitt tjänsteutbud med Byggnadskonstruktion i Stockholm!

Arqly anställer Salar Fili till kontoret i Stockholm och vi breddar då vårt tjänsteutbud med Byggnadskonstruktion i Stockholm. Salar har lång erfarenhet som konstruktör inom bygg. Han har tidigare arbetat med komplexa ombyggnationer och tillbyggnationer såsom Sergelhuset, kulturmärkta byggnader som Norra Latin och träbyggnader som exempelvis Hemavan.

 

”Det ska bli mycket kul att få se hur Salar nu kommer bygga laget vidare. De är en engagerad och driven medarbetare och arbetar alltid med kunden i fokus. Nästa steg är att även etablera en stark bygg- och projektledningsenhet på vårt kontor i Stockholm.” säger Fredrich Strand, Affärsområdeschef Konstruktion och Bygg- och Projektledning

 

“I och med rekryteringen av Salar så erbjuder vi tjänster inom byggnadskonstruktion i Stockholm där vi sedan länge finns med arkitektur. Detta är ett led i vår tillväxtresa och vårt mål som är att vara en stark lokal aktör i Stockholm.”, fortsätter Henrik Eklund, Styrelseordförande

 

Arqly är din partner inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi inspirerande, vackra och smarta byggnader, hållbara för generationer. Vi som jobbar på Arqly är arkitekter, konstruktörer, projektledare och andra specialister. Tillsammans tillför vi våra individuella spetskompetenser till ditt projekt. Lyhörda för både din dröm och din verklighet skapar vi en samtid och framtid värd att längta till.

 

Arqly har som vision att utvecklas med en kontinuerlig tillväxt de närmaste åren. Detta för att vara ett av de ledande konsultföretagen i våra verksamma regioner. I dagsläget finns vi i Norrköping, Linköping, Stockholm, Nyköping, Ludvika, Borlänge och Västervik. Salar är därmed ett starkt bidragande kort för vår och Arqlys framtida tillväxtsresa.

Är du sugen på att arbeta hos oss på Arqly? Just nu söker vi Erfarna Konstrukttörer till Stockholm och Norrköping/Linköping.

För mer info, kontakta:

Fredrich Strand
Affärsområdeschef Konstruktion och Bygg- och Projektledning
fredrich.strand@arqly.se
010-516 26 51

 

Salar Fili
Chef Konstruktion Stockholm
Salar.fili@arqly.se
010-516 26 71

 

Inred med stil!

ARQLY INREDNING PRESENTERAR: Stilarter Att inreda efter sin personlighet är ett kreativt och givande sätt att skapa ett utrymme som verkligen känns som ditt eget.

Läs mer

Construction Management

Byggprojekt är komplexa och kräver mycket och varierad kompetens. För att göra det enklare, men ändå behålla kontrollen över projektet, kan byggherren använda sig av

Läs mer