Arqly breddar sitt tjänsteutbud med Bygg- och projektledning i Stockholm!

Arqly anställer Fredrik Moberg till kontoret på Södermalm i Stockholm och breddar då sitt tjänsteutbud med Bygg- och projektledning i Stockholm. Fredrik kommer närmast från en roll som regionchef i Stockholm inom affärsområdet Management på PE Teknik & Arkitektur AB. Fredrik har arbetat med såväl strategiska frågor i ledarroll samt som byggkonsult.  

– Det är kul att vi nu på allvar kan etablera vårt affärsområde Bygg- och Projektledning i Stockholm där vi redan nu kan erbjuda tjänster inom Arkitektur och Byggnadskonstruktion. Fredrik kommer med bred kompetens och erfarenhet vilket gör att han är rätt person för att utveckla en stark projektledningsorganisation i Stockholm tillsammans med oss alla på Arqly, säger Fredrich Strand, VD, Arqly 

– Jag ser stora möjligheter för Arqly och ser fram emot att utveckla verksamheten mot nya mål. Med fokus på kundnytta och affärsmässighet kommer vi snabbt växa oss ännu starkare, säger Fredrik Moberg, blivande Chef Bygg- och Projektledning Arqly Stockholm. 

– Mitt engagemang strävar mot att de personer jag arbetar med ska utvecklas i sina roller och uppnå stor självständighet. Att arbeta i tidigt skede har givit stor erfarenhet att förstå kundnytta och att definiera uppdrag och hitta lösningar med beställarens behov i fokus, fortsätter Fredrik Moberg. 

Fredrik är även utbildad Arkitekt med mer än 15 års erfarenhet vilket gör att han kommer bli ett bra stöd för hela kontoret i Stockholm. Fredrik tillträder sin tjänst i början av 2023.  

–  Arqly har som vision att utvecklas med en kontinuerlig tillväxt de närmaste åren men även bredda befintligt tjänsteerbjudande fortsätter Fredrich Strand. Detta för att vara ett av de ledande nationella konsultföretagen inom en femårsperiod. I dagsläget finns vi representerade med kontor i Norrköping, Linköping, Stockholm, Nyköping, Ludvika, Borlänge samt Västervik men vi är alltid öppna för att hitta nya regioner att verka inom. 

Arqly är din partner inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi inspirerande, vackra och smarta byggnader, hållbara för generationer. Vi som jobbar på Arqly är arkitekter, konstruktörer, projektledare och andra specialister. Tillsammans tillför vi våra individuella spetskompetenser till ditt projekt. Lyhörda för både din dröm och din verklighet skapar vi en samtid och framtid värd att längta till. 

Är du sugen på att hjälpa oss att utveckla Arqly så välkommen att höra av dig.

För mer info, kontakta: 

Fredrich Strand
VD/CEO
fredrich.strand@arqly.se
010-516 26 51 

Koncernen växer!

ED Gruppen förvärvar Norrköpingsföretagen SEFAB samt ER Maskinuthyrning. – Att ED-koncernen som Arqly är en del av växer inom entreprenad ser vi mycket positivt på.

Läs mer

Projekt åt Katolska Kyrkan

På Bygg-och Projektledning har vi återkommande uppdrag åt Katolska Kyrkan. Sverige har idag 44 församlingar spridda över landet. Arqly med Fredrik Ideborg i spetsen är

Läs mer